Helgen som varit - Pumpa och grön tårta

Här hemma händer det en hel del på Wildafronten. Det är inte brutna ben eller andra vådliga saker, utan mer utvecklingsmässigt. Från att som oftast utbrista "Titta! Kolla!", har hon övergått till att lägga till ett ord till för att verkligen understryka att jag som förälder ska uppmärksamma saker i hennes omgivning. "Kolla här! Titta där!" har nu kommit på repertoaren, tillsammans med andra nya ord. Wilda testar alla ord som hon själv känner för att säga och vill hon inte, då är hon tyst. Det märks speciellt när hennes bröder ber henne att säga efter dem. Ibland går det och ibland inte. 
I helgen har det varit Halloween och här firade vi det, fast inte på samma sätt som vanligt. Vanligtvis brukar vi planera för det mer, men icke den här gången. Kanske berodde det på att Wildas största bror inte bor hemma och kan sätta fart på oss. Vi saknar dig gubben!
Här är lite foton från helgen:
Wilda har börjat att äta vid matbordet, utan sitt egna bord och det går det med. Hon är ju stor tjej och bör då inte sitta vid ett "eget bord", eller hur? :-) Nej, in i familjegemenskapen bara!
Halloween kom vi igång, trots att det blev i sista studen. Pappa och yngsta storebrorsan fixade med pumpan och Wilda hon fixade då med att göra det här:
Pappa och brorsan fixade även en grön Halloweentårta då dottern tog sin skönhetssömn. Jag däremot passade på ge mig på pumpapajen och middagen. Vad mycket tid en skönhetssömn kan ge!:-D
Här äter pappa och Wilda den gröna tårtan med "blod" på. MUMS, tyckte båda två. Fast chokladen var nog bäst enligt Wilda och även pappa. Nu fortsätter livet fram tills nästa uppdatering

RSS 2.0