Hurra! Idag är det Pappas Dag!

Idag är det Fars Dag och självklart är det pappas egna dag. Det är självklart att man ska visa uppskattning för alla människor, oavsett vilken dag det är. Men idag är det trots allt farsans dag.
Vi har gjort chokladkaka, då pappa älskar choklad. Till favoriterna hör även chili con carne, vilket också står på dagens meny. Dessutom har vi en bulldeg på jäsning, som vi ska ta tag i nu.
Ha det bäst och kanske hörs senare!
Chokladkaka
Chili con carne
Kocken själv

Fredagsmys

Nu är helgen här och vi ar laddat för fredagsmys! Wilda har blivit stora tjejen och hjälper därför till med att skära gurka till kvällsmaten, som blir taco. Dessvärre blir det inte mycket gurka till oss andra, utan Wilda skär och sedan stoppar in det i hennes egen mun!

Prinsessan Fiola

Wildas har många favoriter och en av dem är prinsessan Fiona i Shrek. Men Wilda har döpt om karaktären till prinsessan FIOLA och det namnet ändrar hon inte en tum på.
Prinsessan Fiola bär smycken och springer omkring i finskor och detsamma gör Wilda. Varje dag är det halsband, diadem, ballerinaskor och den blå äldla springaren. (som i det här fallet är en blå mattpiska. Vi funderar skarpt på att köpa en käpphäst till henne.) Fast Wilda gillar sin nuvarande häst och den sliter hon flitigt på varje dag. Det är tur att den är av plast.
För övrigt vet jag inte vad jag ska skriva mer just nu. Dagarna går, eller rättare sagt rusar iväg och snart är vi inne i december. Jag undrar vart detta år tog vägen? Dags att göra lite nytta nu. Skolböckerna väntar.

Halloween, i år igen

Förra helgen hade vi Halloween...ja, det vill säga enligt amerikanst datum. Det har blivit en tradition i vår familj och då är det ju självklart att man inte kan bryta en sådan tradition. Halloween är en kommersiell helg, men också en helg där både barn och VUXNA kan få vara både busiga och larviga. DET tycker jag om! Busig och knasig ska man vara, trots att man är vuxen. Allt blir liksom lite roligare så och som de kloka säger; Ett skratt förlänger livet.
Wildas pappa var lite trögstartad i år, men så fort han fick tillfälle drog hans busiga sida igång. Pumpor fixades och självklart var jag tvungen att fixa en pumpapaj! (Den blev kalasgod! Fråga pappan om det, då det var han som åt upp det mesta av två stora pajer.)
Till middag skulle det serveras blodig pasta med grodbitar och tillhörande flugsvampar. Men pastan förvandlades till en prinsesspasta istället, till Wildas glädje.
Här är lite bilder från den tidigare nämnda helgen.

Att göra skäl för sitt namn

Välkomna tillbaka. Jag vet att jag inte är konsekvent vad det gäller att uppdatera denna blogg, men vi har allt för mycket i våra liv just nu. Som många andra. Men jag gör ett tappert försök åter igen att uppdatera bloggen.
Som ni alla vet så heter vårat yrväder Wilda och det är inte taget ur tomma intet. Dels var hon sjövild i magen och då speciellt när de skulle ta ultraljudsbilder på den lilla räkan. När vårt lilla under väl dök upp och in i våra liv, ja då kom hon som en virvelvind och det hör väl också till ett av hennes egenskaper. Framåt, medveten, envis, nyfiken och många flera egenskaper.
gillar att klättra
Wilda gillar att klättra, men tyvärr håller hon sig inte enbart till det, utan hon hoppar också.

RSS 2.0