Ho, ho, ho...Önskar er en bra andra advent!

I eftermiddag var vi ute och fixade lite inför jul. Måste ju passa på när vi är lediga från de större barnen och Wilda lär ju inte skvallra för dem än på ett tag. Smidigt!
Så när vi var iväg kom vi på att vi kanske skulle leka jultomtar i förskott och fixa något till farfar & farmor, plus farbror och hans fru. Sagt och gjort! Efter lite fnulande, så kom vi på att göra korgar med lite smått och gott i. Det är nästan roligare att göra överraskningar till andra, än att få själv. Fast visst är det jättespännande när man får trevliga överraskningar av andra. Ni kan själva se vad som finns i korgen.

Som vår speciella adventsgåvogivare hade vi vår lilla TomtaNissa. Inför det framtida luciatåget, så var vi tvungna att prova tomtekläderna med tossor till. Kalasfint! Det var bara luvan som inte föll damen i smaken och den drogs titt som tätt av. En onödig pryl enligt Wilda. Hemma hos farmor och farfar blev det fotografering och sedan var det dags att lämna ut det andra paketet, vilket också gick bra.

Väl hemma hade vi hand om Tomtens verkstad och vi var glada att största brorsan inte var hemma än. Nu har vi fått undan det värsta och det är fritt fram när han dyker upp. Dessutom så har vi fixat upp granen inomhus. Den är i plast och är jättefin, trots att den inte är klädd än. Allt är har sin tid.
Nu ska jag gosa med busfröet som inte vill sova än. Ha det bäst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0