När man får oväntat besök... (Gevalia)

Idag fick vi oväntade besök på många olika sätt. Dels invaderades vår och grannens trädgård av inte bara två eller fyra rådjur, utan sju stycken! De måste ha hämtat hela släkten i kvarteret, men trevligt verkade de ha det i solskenet. Nu känns det verkligen som att maten börjar att tryta för dem, så det var bara att springa in och samla in det som rådjur tänkas kunde äta. Äpplen, frön, päron. Dagens goda gärning. :-)
Under eftermiddagen fick vi besök av en Stockholmskompis och hennes två barn. Det blev ett allmänt stoj och ni skulle bara veta hur roligt det är att leka med bebissaker när man är fyra och sex år....(Undrar om de verkligen är i den åldern?) Ja, ja...kul hade de i varje fall och Wilda tyckte det var lattjo att få leka med några i mer hennes storlek.
Senare var vi ute på en långpromenad med hund och vagn, vilket inte var det lättaste. Jag säger bara en sak som finns överallt utomhus. SNÖÖÖ! Jag skulle behövt en snöslunga påkopplat på barnvagnen, vilket då hade gjort det lättare att ta sig fram. Förhoppningsvis. Vi får nog filura på någon finurlig utrustning eller annars får vi vänta tills den omtalade våren slår till. Vårtecken har ju redan setts i landet och det är bara att räkna ner. "Ja, det är våååren! Hopp-falleralla-lej!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0