Åter till brottsplatsen

Hej igen!
Har funderat på att uppta den här bloggen, då det mest blivit fejan som hägrat. Fast med Facebook, eller Fejan tänker jag alldeles för mycket på vad jag ska ska skriva och framför allt OM jag kan skriva vissa saker. 

Igår var det början på helgen och den började bra. Nåja, om man räknar bort Wildas psykbryt innan vi skulle till förskolan. Allt för att hon inte fick ta med sig halva sitt rum till förskolan. Det var klänning, skor och diverse andra leksaker. Visst kanske det inte gör så mycket om hon skulle ha med sig lite grejer, men det var inte lite grejer det handlade om och dessutom hade hon fått ta med sig saker dagen innan.
Men, men...vi kom fram till förskolan och då var humöret på topp igen! Allt för att vi bytte ut alla saker mot två av hennes nysatta krukor med frön. 
Förra helgen sådde vi bönor och majskorn i krukor och de växte så det knakade! Helt sanslöst mycket och varför då inte dela med sig av dem?
Wilda är väldigt stolt över sina växter och att dela med sig, det har hon förståelse för. I teorin. I praktiken är det lite svårare med det, då hon helst vill ha sina växter för sig själv.
Men hon lärs sig.... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0