Fisar, frukt och underbara vänner

 
 
En frukt om dagen ska vara bra för kroppen och knoppen...eller var det att det höll doktorn borta. Ja, ja... :-)
Ibland kan det räcka med att telefonen ringer och man får ett samtal från en gammal kollega. Det är precis det som hände idag!! Blev superglad och det utan choklad...eller frukt. Underbara instruktörer! Jag saknar verkligen den biten, men det är aldrig för sent att uppta igen.
 
 
Wilda har förresten fastnat på My Little Pony och även hennes bästa kompis Estell. Hästarna har cutie marks på länden, men Wilda hävdar bestämt att det heter KURRYMARK. Ja, den damen har lite svårt att ändra på sina åsikter och ibland ger man helt enkelt upp som förälder. Men vad spelar det egentligen för roll? Kurrymark eller cutie mark? Huvudsaken är att vi förstår varandra. :-)

Andra saker som faktiskt influerat lilla damen är just hennes kompisar. Det är viktigt att ha sånt som andra har och samtidigt bli bekräftad för det man är. Kompisen E har korkskruvar och såna vill Wilda också ha. Med locktång och ett antal brännmärken på mammas händer så blir resultatet ganska bra, om jag får säga du det själv då!  Något mer är alla dessa tusentals frågor om absolut allting. "Vet du vad?" eller "jag ska säga en sak". Många gånger är det inte så lätt att svara på frågorna och ibland får man rent av vara vetenskapskvinna för kunna svara och förklara på ett pedagogiskt och bra sätt.
I morse sa Wilda: "Mamma. Var kommer fisarna ifrån?" Hm... Det hjälper inte att  bara svara "Från din rumpa", utan hon vill ha mer ingående svar om hur det kommer in i kroppen, för att sedan pysa ut i andra änden.
"Pappa har många fisar i kroppen!", utbrister hon då!  Ja, du lilla hjärtat. Där finns det plats för många fisar. :-)
 
 
Ha en toppendag!
 
:-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0